High Summer 2014 : BEBE


HighSummerposter

High Summer 2014 : BEBE

 

„High Summer 2014” е най-новата линия музикални събития, обединяваща най-горещите партита и концерти в София и на Черноморието.

Това лято, на различни дати и дестинации в България, ще се проведат концерти на няколко изключително интересни чужди артисти и едни от най-любимите български изпълнители.

В „High Summer 2014”B•OK Entertainment събира някои от младите, но вече утвърдили се промоутъри на българската музикална сцена, с единствената цел – да направят лятото на 2014 различно и незабравимо,     buyticketbutton    наситено с изключителни музикални емоции.

Първият чуждестранен гост на „High Summer 2014” ще бъде ексцентричната испанска певица BEBE на 8-ми август.

Организаторите от BOK Entertainment решиха да зарадват верните й фенове в България с много горещо предложение, а именно BEBE с концерт на плажа на къмпинг Градина.

Пълна с енергия и заредена с много любов, BEBE с нетърпение очаква срещата си с българската публика, пред която ще изпее любимите хитове “Malo”, Siempre Me Quedará, Ella, K.I.E.R.E.M.E и други.

Очаквайте скоро още-интересни новини и любими имена от българската и световна сцена, в програмата на „High Summer 2014”.

Промоционалната цена на билета за концерта на BEBE - 08 август, част от„High Summer 2014” е 30 лв. Количествата са ограничени.

Организатор: BOK Entertainment

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.