High Summer 2014: BEBE Live in Varna


BEBE VARNA

High Summer 2014: BEBE Live in Varna

Поради огромния интерес към концерта на испанската певица BEBE на 8-и август, на плажа на Bash Bar – къмпинг Градина, организаторите от B•OK Entertainment решиха да насрочат втора дата още на следващия ден – 9-и август в клуб ” Cachaça” гр. Варна.

След като първият й концерт в София през 2013-та бе разпродаден за само за седмица, а билетите за събитието на 08-ми август също се продават много бързо, екстравагантната изпълнителка се съгласи да направи втори концерт, също част от “High Summer 2014″, този път във Варна.
Самата BEBE с голяма радост споделя, че няма търпение да се срещне отново с феновете си в България и е изключително щастлива, че те не спират да демонстрира голямата си любов и интерес към нея и нейната музика.
Напомняме, че събитието на плажа на къмпинг Градина ще е двудневно и на 07-ми август, с масивен лайв бенд зад гърба си, на сцената ще се качат Ъпсурт Live Band,
Bobo & The Gangbuyticketbutton, Jahmmi Youth, Qvkata DLG, Atila, Chibook и още много други горещи имена от хип-хопа.
Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.