Grant Cardone – 10x Seminar


grantcardone

Grant Cardone – 10x Seminar

register_button

Семинара е преместен с нова дата – 14 май. Причината е създаването на нова МБА програма, съвместно с български университет, която ще е под негова егида и иска да представи в завършен вид на семинара. За да максимизира добавената стойност за българските мениджъри, Кардон ще проведе безплатен уебинар през март, достъпен за всички.

Стандартен Билет
290 лв. включва:
10% отстъпка за обучение в Cardone University за индивидуални записвания

ВИП Билет
590 лв. включва:
Място на първите редове
ВИП обяд с Грант
1 книга “Правилото 10x”
20% отстъпка за обучение в Cardone University за индивидуални записвания

BG

Главни ползи от присъствие на семинара „Бизнес и живот по 10“ с Грант Кардон:
- Изключително практическа насоченост. Не суха теория, а конкретни практики, които са проверени в 25 годишния бизнес опит на лектора.
- Лекторът Грант Кардон е основал и оглавява днес 4 успешни компании в САЩ, две от които са в топ 10 на своята индустрия, бестселър на NY Times.
- Събитието ще привлече 300 ключови специалисти, хора на управленски позиции, предприемачи, собственици, търговци и други, които да се възползват от богата възможност за създаване на ценни контакти.
- Ще има възможност за личен контакт, въпроси и дискусии с човек, който е доказал с личен опит, че всеки може да се научи на успех с правилния подход и умения.
- Главни теми: Продажби, бизнес и личностно развитие, финанси, управления на хора, присъствие в онлайн медии.

На 12 Февруари 2015, Грант Кардон, създател на персонализирани програми за обучение за Fortune 500 компании, бестселър автор на NY Times, един от най-успешните предприемачи в Америка, ще представи своя уникален семинар и обучение “Вашия бизнес и живот по 10″ за първи път в България. Присъединете се към 400 други предприемачи, мениджъри, собственици на фирми и специалисти и се възползвайте от страхотна възможност за нетуоркинг и обучение на високо ниво!

“Никога не правете компромис с целите си – увеличете действията си!
Властта и парите се насочват на там, на където е насочено вниманието, а най-много внимание получава този, който предприема най-много действия и рано или късно, ще получи най-голям резултат” – Грант Кардон
Научете повече от самия него: www.gramtcardone.bg

Как да вземем максимума от един мултимилионер, идващ в България. Покана за Вас, специалисти:
За първи път в България гостува изключително успешният американски предприемач, бизнес експерт и специалист в сферата на продажбите, Грант Кардон, за да проведе своето признато от бизнес средите по света обучение „Бизнес и Живот по 10“ (www.grantcardone.bg/10x-семинарът).
Това е специална покана за членовете на CEO Club да се възползвате от коледното намаление на билетите и специалната цена за участие. Инвестирайте активно в своето развитие и време. Вземете максимума за себе си от един мултимилионер.
(www.grantcardone.bg)

Инвестиция в нашите специалисти по продажби и мениджъри чрез присъствие на изключително обучение с милтимилионера и предприемач Грант Кардон
Здравейте, колеги,

За първи път в България гостува изключително успешният американски предприемач, бизнес експерт и специалист в сферата на продажбите, Грант Кардон, за да проведе своето признато от бизнес средите по света обучение „Бизнес и Живот по 10“ (www.grantcardone.bg/10x-семинарът).

Това е специална покана за членовете на HR Bulgaria да се възползвате от коледното намаление на билетите и специалната цена за участие за Вас и Вашите служители. Инвестирайте активно в развитие. Вземете максимума за себе си и служителите си от един мултимилионер.
(www.grantcardone.bg)

“Бизнес и живот по 10” с Грант Кардон

Присъединете се към още 400 предприемачи и мениджъри на семинара с Грант Кардон „Бизнес и живот по 10“ в София и научете единствената разлика между успеха и провала, валидна във всяка сфера на професионалното и личностното усъвършенстване. Престанете да се задоволявате с посредственото и научете как да превръщате мечтите и целите си в реалност.

Грант ще Ви даде съвети от реалния свят как можете да постигнете истински упех в бизнеса и живота. Ще научите как да умножите по 10 финансите, бизнеса, присъствието в социалните медии и живота си.

Програма:
08:20 – 09:00 регистрация
09:00 – 13:00 лекция
13:15 – 14:15 ВИП коктейл с Грант Кардон

ENG

On 12th Feb. 2015, Grant Cardone, creator of customized sales training programs for Fortune 500 companies, NY Times bestselling аuthor and successful entrepreneur, will present his unique seminar and training “10X Your Business and Life” for the first time in Bulgaria. Join 400 other executives, business owners and managers for this amazing networking and learning opportunity. More information about the event at: www.grantcardone.bg

 

Пропуск можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.