Dance Club Mania – Grand Opening – 30.05.2014 – 02.06.2014


 

10308348_10152342346255502_2374281080543714359_nbuyticketbuttonТази година Мания се завръща с 3-дневно откриване, което ще задоволи музикалните вкусове на всички наши приятели и клиенти. Официалният Grand Opening е на 30-ти Май заедно с асовете на българската техно сцена – Shoto , Andrez , Double D и Balthazar & JackRock. Те не се нуждаят от представяне – всички ги познаваме и знаем на какво cа способни.

 
На 31-ви Май за настроението на почитателите на по-лекия и разчупен хаус ще се грижи нашият специален гост от Гърция David Kassi, както и най-добрият млад български DJ и продуцент DJ Diass и DJ K.I.K.O. с участието на невероятните момичета от Тhe Secret Garden Show.
Тази година стартираме и нова Hip-Hop и R&B концепция. Всеки понеделник и четвъртък очаквайте най-добрите български диджеи като DJ Ray Bon, DJ Stancho, DJ George, DJ Doncho, DJ Emotion, DJ Nikka и много други, а Host/МС на събитията ще бъде ИГИ Андровски. Ще ни гостуват и двете най-нашумели Hip-Hop турнета в България – Monstеr & Born 2 Hip-Hop.

 

Banner Dollar Bill copyНа 2-ри Юни (понеделник) даваме начало на Hip-Hop партитата заедно с най-популярният немски Hip-Hop DJ и продуцент Dollar Bill. Dance Center MANIA Sunny Beach представя на 02 Юни (Понеделник) – 3-ти ден от Grand Opening Партитата!
Първото по рода си събитие от серията „HIP-HOP POP CHAMPAGNE” със специални гости Немският DJ и Продуцент DOLLAR BILL (The Hottest Hip-Hop & R&B DJ @ Germany), един от най-известните Български Hip-Hop DJ-и – RAY BON, безспорно най-сексапилната топлес DJane на Бълканите –

DJ NIKKA и R&B и Hip-Hop Артиста IGI ANDROVSKI, който ще е Host и МС на вечерта! Очаква ви едно уникално и незабравимо Hip-Hop изживяване!

Специално за всички Hip-Hop фенове от Бургас, ще има организиран Парти Автобус, в който ще има DJ, който ще се грижи за настроението на нашето пре-парти на колела! Цената на билета за автобуса ще е символична нещо от рода на 2-3 лв отиване и връщане! Очаквайте повече инфо скоро!