ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ на ПЕТЛЬОВДЕН


fere

ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ на ПЕТЛЬОВДЕН

buyticketbutton

В духът на светлия празник, който честваме на 2-ри Февруари, добре познатите балкански лауреати на закачливия тон ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ ще раздават нежни пожелания и ще разказват розови истории с концерта си в клуб MAZE, където наскоро оставиха разревани фенки и сцена като след 70-тарски рок фестивал из една особено радостна празнична вечер .. Повтаряме този монументален момент!
Напомняме, че според Уики “Черно фередже е музикална група, която изпълнява хумористични песни. Текстовете на песните им са закачливи и често вулгарни.”
Напомняме също, че Те са автори на приказни мотиви към не една и две истории като “Веднъж когато”, “Ракийчице”, “Калугер ме гони”, “Дочу се вик” и много други ..
ЧЛЕНове в състав: Ния, Малък Тошо, Голям Тошо, Гешата и Фънки!

Напомняме също така, че мястото е столичен пъб на име MAZE, находящ се шизофренично едновременно на “Христо Белчев” 1 и “Граф Игнатиев” 2 в безистена! Телефонната комбинация за запитвания, псувни и резервации за псуване от място е 0899 10 21 77 ..

Открехваме порта към 20:00 и наистина започваме с ранен час около 21:00!

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.