Balkan fun – най-голямото балканско парти пътуване – 29.04.2017- 02.05.2017


balakan

 

Balkan fun – най-голямото балканско парти пътуване

buyticketbutton

Дамите за ползват отстъпка от 20 ЛВ

Важно ! След като заплатите ваучер от 50 лв. трябва да се свържете с New Friends Travel за да се подпише договор за организирано пътуване. nftravel@abv.bg

Доплащането от 70 лв. /40 лв. трябва да направите до 10.04.2017г.

 

 

Цена със включен транспорт – 120 лв.

Цена без включен транспорт – 90 лв. (Собствен транспорт )

 

 

Място на тръгване
- град София, ж.к.Студентски град, 6:00ч.

Описание

BALKAN FUN е първото и най-голямо парти пътуване за младежи от Балканите в тази дестинация. BALKAN FUN се провежда всяка година през пролетта по време на първомайските празници в Паралия Катерини Гърция, където се пренася атмосферата от екзотичните дестинации като Ибиса, остров Миконос и други исвестни Парти острова.
СПЕЦИАЛНИ ГОСТИ:
- АЦА ЛУКАС – НАЙ-ПОПУЛЯРНИЯ ПЕВЕЦ В СЪРБИЯ
- НАТАША БЕКЛАВАЦ – СЪРБИЯ
- ТЪПАНИ И ГАЙДИ – НАЙ-ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ГРУПА КОЯТО ЩЕ ВИ НАКАРА ДА НАСТРЪХНЕТЕ СЪС НЕВЕРОЯТНИТЕ СИ ИЗПЪЛНЕНИЯ
BALKAN FUN е концепция за забавление което обединява над 3000 младежи от различни страни на Балканите / Сърбия, Македония, Хърватска, Черна Гора и България / в тази дестинация, които се забавляват невероятно на нашите брандирани партита. За 4 дни са органзирани 6 партита – 3 дневни на плажа и 3 нощни в дискотека. Тази година специално за вас сме поканили – от България – Тъпани и Гайди, а от Сърбия – Аца Лукас и Наташа Беклавац, които ще допринесат за супер якото изкарване
Нашата мисия и основна цел е да Ви предоставим парти пътуване за младежи в което всичко е позволено, да намерите нови приятели от различни страни, да Ви променим виждането за невероятно изкарване и да създадем заедно моменти за които ще говорите на вашите приятели дълго след това парти пътуване.
Над 100 млади ръководители, аниматори, фотографи и DJ ще се грижат настронието и забавлението Ви да бъде винаги на макс.

1 ДЕН /29.04/ – Тръгване в 6:00ч. от Студентски град./ за тези които са избрали да пътуват с наш превоз/. Пристигаме в Паралия Катерини около 11-11:30ч. Настаняване. Свободно време за почивка от пътя и запознаване с града. В 13:00-19:00ч. купона започва – впускаме се в първото дневно Welcome party. Вечерта ще се прехвърлиме в друго супер яко парти – White love party и концерт на Наташа Беклавац. Нощувка

2.ДЕН /30.04 /– Втория ден ще Ви оставим да се насладите на сутрешното си кафе и да разгледате града. По желание – допълнителна екскурзия до Солун / 20 лева/. В 13:00 ще се впуснем във второто дневно парти ще Ви пренесем в годините на ’90 те. През деня специално за вас аниматорите са подготвили невероятни спортни игри с много подаръци. След това се потапяме във вечерното парти а след това за Вас ще свирят “Тъпани и Гайди“ а след тях ще пее известният сръбски изпълнител Аца Лукас.

3.ДЕН /1.05 / – Свободно време до 13:00 когато за Вас е отганизирано Graffit party. Вечерта отново ще купонясваме на организираното Elegance party.

4.ДЕН / 2.05 / – Освобождаване на стаите и свободно време за последна разходка в Паралия и покупка на сувенири. На тръгване ще се отбием да разгледаме красивото градче Катерини.

В цената са включени: 3 нощувка в хотел ANNESSIS 2**, или подобен
• Ако ползвате собствен транспорт цената е 90лв.
• За двойна стая се доплаща 10лв.

В цената не са включени: транспорт 70лв. / от София и Благоевград/ / Транспорт от Шумен и региона е 120лв./разходи от личен характер, медицинска застаховка 4лв., парти гривна – 30 евро, която служи за вход на 6-те партита и 3-те концерта / плаща се и се получава в автобуса! /. Допълнителна екскурзия до Солун / това е екскурзия която се прави от нашите партньори Balkan Fun / – 20 лв.

Необходими документи – Лична карта или международен паспорт. Точен адрес и телефон.

Място на тръгване
- град София, ж.к.Студентски град, 6:00ч.
Посещаваните страни са без специфични митнически, санитарно хигиенни изисквания спрямо българските граждани
При възникване на извънредни, непредвидими проблеми в пътната или
метеорологична обстановка, блокиране на пътни участъци или други непреодолими препятствия се допуска промяна в програмата. В тези случаи е възможна замяна на обект или съкращаване на програмата.
Екскурзията се осъществява при минимум 40 човека. Краен срок за анулирането на пътуването при несъбран брой туристи – 7 дена преди датата на отпътуване.

Програмата е предварителна и фирмата запазва правото си на актуализация.

 

Повече информация тук : https://www.facebook.com/events/1828443577430000/

 

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.