Armin Van Buuren Tribute at ARTarea -07.01.2017


armin

Armin Van Buuren Tribute at ARTarea

buyticketbutton

COMBO пропуск за :
Armin Van Buuren Tribute at ARTarea + SUNCATCHER at Live & Loud на цена 15 лв.  : ТУК 

 

Описание

 
5 пъти DJ номер 1 в света! 20 години на сцена!! Милиони фенове!!! Може би най-голямата транс легенда… Той е ARMIN VAN BUUREN!

Изчакахме достатъчно. Направихме трибюти за неговият до преди години основен съперник TIESTO. Направихме трибют за най-обичаното транс трио Above & Beyond. Направихме и за един от най-обичаните в България продуценти – ATB. В страни от транс музиката направихме и за Hardwell, Fedde Le Grand, Axwell & Ingrosso, Nicky Romero. Този петък предстои и събитието в High Club, където ще направим един незабравим трибют на Eric Prydz и Sunnery James & Ryan Marciano. Ето, че дойде момента и за рекордьора – Armin Van Buuren.

В самото начало на 2017 година ще имате възможност да чуете в една вечер най-доброто от цялата кариера на Armin жан Буурен. Собствени продукции, ремикси, машъпи. Всичко подбрано от несъмнено едни от най-големите му фенове DJ в България.

Line Up:

Dice
J Mozz
Soulplay
Hidden DJs (GAIA Tribute)

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.