9 съвета за невероятно Новогодишно парти


Novagodina

9 начина как да си направиш невероятно Новогодишно парти?

Новогодишни партита : http://goo.gl/dptHQj

Новогодишни оферти в ресторанти : http://goo.gl/6icBOU

Новогодишни фестивали в чужбина : http://goo.gl/1auMST

 

Искате да организирате Новогодишно парти , което всички ще запомнят?

Това е страхотна идея , но не забравяйте обикновено се помнят или най-скандалните или най- смешните ситуации.С малко повече организация и подготовка обаче можете да направите партито на века!

1.Едно успешно парти започва с подходящи гости: Уверете се , че има равновесие от към купонджии и стеснителни така че всички да се забавляват.Ясно е , че ще искате да се падат на петима купонджии по един стеснителен ,но се погрижете да са на подходящо разпределени.

2.Изпращане на покани:Погрижете се да изглеждат весели , и не забравяйте да отбележите , ако има нещо необходимо като да носят със себе си: храна , напитки, дрехи (костюми) , подаръци или нещо друго.

3.Ако партито е на заведение и се налага да се заплати куверт се уверете ,че е  отбелязано в поканата.А дори и да няма куверт има хора , които желаят да посветят партито на благотворителни цели.

4.Организирайте партито , така че да не се налага хората да искат да си тръгнат или да се чудите в последния момент какво да направите.Направете така че хората да имат какво да правят през цялата вечер (забавни игри , танци и т.н)Дори може да измислите кът , където хората да си почиват или да подремнат.

5. Ако Вие сте домaкина и трябва да набавите всичко на Новогодишната нощ се погрижите да закупите всичко , което мислите че е необходимо плюс 20% !Дори и всичко да остане , можете да го раздадете на хората при тръгване за в къщи .

nye-playlist-122911-atl-380

6.Бъдете креативни за обратното броене .Примерно може да пукате балон за всяка оставаща минута до Нова година или да направите видео за случващото се в този момент.

7.След обратното броене трябва да има страхотно парти поне до 2-3 часа и след това може да започнете да мислите за изпращане на хората по домовете си. Погрижете се охранителите на изходите да наблюдават внимателно и да не позволяват никой да си кара своя автомобил в нетрезво състояние. Също така може да се свържете с някоя таксиметрова компания и да набавите необходимите автомобили за извозване на хората до домовете им.

images

8. Също добра идея е да помислите за закуска , за тези които останат до зори . Или пък направо да наемете бус и всички да отидете до някоя закусвалня или заведение , където да закусите.Друг вариант е кетъринг.

9.Забавлявайте организатора (дори и това да сте Вие ) Освен да се грижите за доброто настроение на всички , все пак и Вие имате нужда от забава .

 

 

Весело изкарване на Новогодишната нощ . Надяваме се да сме Ви били полезни !

 В случай , че не Ви се занимава с организирането можете да прегледате и нашите предложения за: