20 съвета как да спасиш от провал Новата година


NYE220 съвета как да спасиш от провал Новата Година

Тя може да се окаже най- запомнящото се парти на годината.

Или пък най-ужасното!? Тук ще откриете 20 начина, с които да избегнете провала на Нова година , все пак това е нощ , която трудно ще забравите . Въпреки големите очаквания на всички , понякога може всичко да се обърка и да се превърне в пълна катастрофа. Колкото повече влагате , толкова по – малко получавате и най-амбициозните платове могат да претърпят провал.И всъщност се оказва , че най-лудите новогодишни партита стават напълно случайно!Няма гарантиран успех , но ето Ви няколко начина , с които да предотвратите неуспеха:

 

1.Подхождайте към събитието с възможно най- малко очаквания.Новогодишната вечер никога не е чак толкова забавна, даже доста често е катастрофална за това е важно да нямате прекалени очаквания.Ако си представите една дълга нощ прекарана в безкрайни апокалистични ситуации , зомбита опитващи се да си хванат последното възможно такси, в такъв случай ще бъдете доста близо до случващото се в навечерието на Нова година.

2.Не забравяйте – тя не означава нищо конкретно.Нова година е с много малко значение , един вид Вие празнувате махането на стенния Ви календар от стената и замяната му с нов. Всъщност  повечето от старите обреди , свързани с Нова година са чествани на 25 март , дата на която е имало доста повече за което да бъдем щастливи. Да , хората по света имат много интересни традиции свързани с Нова година . Някои от които звъчат страхотно, но за повечето от нас , това не е нищо повече от ден преди почивката , който има за цел да се събудим със страшен махмурлук. Тъй като тази година се пада сряда , ще имаме цели 4 дни за изтрезняване.

mahmurluk

3.Не пийте прекалено много! Това е най-очевидния съвет и същевременно най- малко вероятно да бъде взет под внимание в новогодишната вечер , но все пак имайте в предвид че това е най-гадната вечер да се озовете в токсикологията.Тя ще бъде напълно пренаселена ,преливаща от добре облечени , срамно раздърпани , крещейки само глупости хора. Всъщност там ще прилича много на партито , което сте напуснали с единствената разлика , че осветлението ще е доста по-силно.

piqnica

4. …. Но все пак пийте достатачно.  Нова година обикновено се характеризира с пристъпи на вина,срам, съжаление и самообвинение.Оказва се ,че колкото по- малко си спомняте от вечерта , толкова по добре. А и все пак на Нова година всички ще бъдат прекалено пияни за да забележат , колко сте пияни Вие. Възползвайте се от възможността да бъдете шумни , недисткретни и дори глупави и след това можете да си позволите да забравите всичко на следващата сутрин. Но все пак спазвайте някаква мярка за да не се окажете на задната седална на някоя полицейска кола

5. Не правете равносметка на изминалата година .   Това не е най-добрия  момент да разсъждавате над това какво се е провалило в живота Ви или не сте постигнали до този момент.Грешка е да гледате назад в живота си и да правите опите да го промените точно в този момента , но ако все пак сте го решили опитайте се да изчакате няколко дни поне да ви отмине главоболието.

камина

6. Не е проблем и да не излизате. Всеки път когато се направи проучване за Нова година повече от половината анкетирани твърдят , че планират тиха и спокойна нощ. Колко от тях наистина правят това не е ясно , но в крайна сметка не означава и че ще е най-лошия начин да прекараш Новогодишната нощ. Вместо дълго преобличане и след това притеснение за личната Ви безопастност , може да се сгушите пред камината (ако имате такава ) с любим човек и чаша шампанско и да ругаете хората по телевизията. Може това да правите всяка вечер и да искате промяноа , но поне имайте в предвид че това е най-безпроблемния начин да имате една безпроблемна нощ.

7. Бъдете елегантни не маскирани. Никакви заешки уши ,шапки със светлини , гирлянди , шалове или огромни надписи 2015 Изглеждайте стилно ,а не като пълен глупак.

8. Преди да направите нещо безрасъдно , глупаво , щуро или нещо подобно се огледайте за камери .

9.Където и да ходите не носете новото си коледно пално. Шансовете да го видите отново са съвсем малки. На нова година се очартава да бъде една от тези нощи, в която хората, които напускат купона се прибират у дома с първото палто , което са видели и прилича смътно на това , с което са излезли- черно е , с копчета , то трябва да е моето!Този който Ви е взел палтото очевидно ще остави своето ,което ще прилича на Вашето , но за да разберете кое  точно е ще се наложи да изчакате всички да си тръгнат и то едва ли ще е толкова хубаво колкото Вашето. Със сигурност няма да останете особено доволни.

10. Освежете се . Това не се отнася само за алкохола. Проблемът с новогодишната нощ не в това ,че приключва късно , а в ранното започване. Ако започнете с чаша шампанско от 16ч. Може да не сте в кондиция за посрещане на Новата година още в 22ч.  Най- добрия начин да си осигурите енергия за цялата нощ е  обедна дрямка и чаша чай.

11. Стойте далеч от аматьори. Няма начин на Нова година да няма и такива хора , които просто не пият и не заспиват след 22ч.Стойте далеч от тях!В един момент могат да са много приятни , дори и сладки ,но с напредването на ноща нехайността и прекаленият им ентусиазъм могат да доведат до счупване на крайник , припадане и какво ли още не . Не мислим ,че ще Ви е привтно да сте детегледачи цяла нощ.

102_NYCconfetti_l

12. Мъдро изберете събитието, на което ще прекарате Нова година.

Пример : Ако са Ви извикали на върховно и на скучно парти , в никакъв случай не си помисляйте да отидете на скучното първо и после да се преместите на страхотното второпарти. Траспостната обстановка е много напрегната в тази нощ и може да се озовете заклещени на скучното парти , докато обмисляте начини да се транспортирате до другото.И със сигурност е страшно неучтиво да обикаляш из хола на човека организирал партито и да разпитваш хората как да се придвижиш до друго парти.

13. Хапките не са за вечеря! За да прекарате една хубава вечер намерете време и хапнете истинска вечеря между 17-22ч. Ще сте изпълнени с енергия и алкохолът ще Ви понесе по-добре.

14. Ако сте домакин на парти, опитайте се да се съсредоточи вечерта на дейност, различна от консумация на алкохол. Може да  бъде абсолютно всичко : викторина на някаква тема , награждаване или примерно някакъв скеч в гостите. Опитайте се да включите гостите в нещо като игра , в която алкохолът пречи. В този случай или ще накарате хората да пият по-малко или ще се забавлявате ужасно много на подпииналите вече .

112570899e31ca0607a443adfa538bb72b872

15. Направете списък с хората , от които трябва да стойте настрана. Ясно е след 2 ч. През ноща няма да помните всички , от които трябва да стойте настрана , но ако направите списък съпругата на шефа си; шефът; бивше гадже; майката на бивша приятелка ; закъсалата жена от сметки; портиер. И не забравяйте да поставите по едно квадратче, където да може да отмятате избегнатите проблеми.  А и ако не помните на сутринта голяма част от ноща , този списък може да Ви се стори доста интересен.

16. Каквото и да правите не отивайте на кънки! Ще ни благодарите за това!

17. Не взимайте никакви решения, нито на този ден , нито на следващия!Много хора си мислят , че това е последния срок за взимане на решения за предстоящата година. Внимавайте да не направите някакви необмисляни изказвания от рода ,че спирате цигарите или взимате уроци по пияно В повечето случаи са непрактични или нежелани.

18. И между другото , ако предната година сте взели решение през тази да взимате уроци по пиано , тази нощ не е добър момент да демонстрирате колко сте напреднали!

Piqni

19. Имайте предвид , че нищо случило се след полунощ няма да е повод за гордост. Не Ви каваме да прекратите ноща в полунощ , но имайте в предвид , че спомените Ви рязко ще намалят след този час.

20. Не е проблем да плачете. На нормална вечеря , ако избухнете в сълзи ще се слетне като признак ,че имате лични проблеми или лоша реакция към лекарства ,но в новогодишната нощ е съвсем нормално затова се чувствайте свободни. Плача в такси е много по- добре от повръщане , те дори не те таксуват затова.

В случай , че не Ви се занимава с организирането можете да прегледате и нашите предложения за:


Новогодишни партита : http://goo.gl/whJzSG