10-то издание Дни на предизвикателствата (2014)


DniNaPredizvikatelstvata

10-то издание Дни на предизвикателствата (2014)

buyticketbutton

В началото на декември най-големият български форум за екстремни спортове, туризъм и екология „Дни на предизвикателствата“ навършва 10 години. На 2, 3 и 4 декември в аула „Максима“ на УАСГ ще се съберат планинари, катерачи, парапланеристи, сърфисти, любители на приключенията, активисти на зелени практики, експерти, фотографи и др. ,обединени от любовта към природата и адреналина.
В традицията на 9-годишната си история, „Дните“ ще предложат на посетителите си атрактивна програма, наситена с множество документални филмови премиери, презентации и лекции на разнообразна тематика: от наболялата полемика за световните климатични промени, през спиращи дъха кадри на полети с уингсют, вълнуващи преходи през Хималаите до образователна велосипедна експедиция на хиляди километри и още и още.
Специални гости за 10-тия юбилей на „Дните“ ще бъдат световни имена като Лео Холдинг – най –атрактивният в момента катерач, алпинист, бейс джъмпър и приключенец на световно ниво и Боян Петров – българинът, изкачил три 8000-хилядника. С премиерна прожекция за България ще видим филма „The Last Great Climb”, представящ суровата експедиция до величествения връх Улветана (2931 м), Антарктида на Лео Холдинг и екипа му – едно от най-трудните изкачвания в световен мащаб. Боян Петров пък ще разкаже за превърналото се в епично изкачване на два от най-смъртоносните върха на планетата – К2 (8611 м, Чогори, Пакистан) и Канчедзьонга (8586 м, Хималаи, Непал) и на Броуд пик (8047 м).
Билети за „Дни на предизвикателствата“ могат да бъдат закупени в магазини „Стената“, мрежата на Ticketlogic и на мястото на събитието.
Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.