Семинар КОГИТАЛНОСТ: Всичко, което Е! – ПЛОВДИВ


Kogitalnost

Семинар КОГИТАЛНОСТ: Всичко, което Е! – ПЛОВДИВ

register_button

27-28.06.2015г.

от 10:00 до 18:00ч

в зала Талантино, ул. Парчевич №2

Теория от Когиталността – събраните парченца от пъзела на забравеното знание, стремяща се да провокира един нов начин на мислене у всеки… мислене, насочено към един-е-ние с останалите, с грижа за другия, със стремеж към ежедневно израстване и отдаване.

А за да се случи всичко това е нужно първо да разберем кои сме ние, от къде идваме и защо сме тук. Как да се свържем с вътрешното си Аз, да разтълкуваме информацията от сънищата, да овладеем Егото си, така че да можем да я приемем, да се изправим срещу страховете, с което те ще изчезнат и да разберем как можем и как създаваме реалността, в която живеем…а семинари Когиталност показват всичко това…

…споделено от участници в семинарите:

“Здравейте, приятели! Искам да изкажа своята Благодарност и Признателност към всички, които организираха и взеха участие в семинара “Теория от Когиталността”, който се проведе от 1 до 3 май в София, ул. “Хенрик Ибсен” 5. Отново имахме възможността да научим (или по-точно да се пробудим за) много нови полезни неща, а също и да затвърдим вече научените. Заедно с това всеки сам може да провери в живота си, доколко получените знания работят на практика. За трите дена, през които се проведе семинара, успях да видя и да усетя забележителни промени и трансформации в себе си и в останалите участници. Имаше някои участници, които на първия ден дойдоха едва ли не с агресивно настроение, но на края на третия ден имах удоволствието да видя същите тези хора успокоени, усмихнати, радостни, весели и щастливи. Да, видях ги трансформирани. Всичко това е част от самите нас и се извършва в самите нас. На практика ние сме всичко и всички, и каквото става в другите, става и в нас, и обратното – каквото става в нас, става и в другите. Въпрос на избор е дали ще го приемем или не. Един от най-важните уроци, който научих на семинара (измежду всичките други – също толкова важни), това е ПРИЕМАНЕТО. Да приемаме себе си, другите и всичко, което е, е един от най-великите уроци, който ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да усвоим, ако наистина желаем положителни промени за нас и за всички останали…..”

Димитър, София

“Семинарът ми хареса много. Получих много информация, дори повече от очакваното! А организацията е на много високо ниво!”

Деси, София

“……за 3 дни научихме за произхода на Вселената, влизахме в Акаша, правихме медитации, разтълкувахме сънища, правихме регресии, неща за които бях чела и слушала години на ред, а сега в рамките на 2 дни всичко това ми се поднесе по най- обикновен начин! Бях много впечатлена, защото и двамата лектори изключително много се раздаваха и правеха всичко от сърце.”

Таня, Русе

Описание
ДЕН 1

1. Информация, Енергия, „Материя“ и Мисъл…

Що е когиталност? Кратка разходка в миналото. Възможностите на водата. Мислещите растения и ле­витиращите камъни. Що е Хигс бозон и какво търсят в Церн? Илюзорна същност на сетивата и материята или… защо и как всичко се случва „единствено в наши­те глави“. Вселената като мисловност. Как и защо мо­жем да творим света, който ЖЕЛАЕМ – доказателства, филми и примери…

2. Вълни, взаимодействия, холограми. Материята като холограма. Съществуваме ли? Светлина и произ­ход. Вакуум и нулева точка. Сила на Казимир.

3. Пространство и време. Парадокс на близнаците. Пространство и време – илюзия, която е следствие от движението. Съвпадение­то на нула и безкрайност, на нищо и нещо. Когиталност и причини. Причинно-следствени връзки. Бутилка на Клайн – движение в покоя.

4. Емоция и Творчество…

Каква е уникалната свързаност между двете състояния? Емоционалното творене с любов (ЛЮБО­ТВОРЕНЕТО). Експеримент на Цайлингер. ДНК и промяна. Резонанс на Шуман.

5. ДНК – код на безгранични възможности…

ДНК – индивидуална честотна вибрация. Влияние на външни честоти върху ДНК и формата? Влияние на думите и емоциите върху ДНК. Лечение с думи и вибрации. Материалният свят като съвкупност от вълни и взаимодействия. Влияние на мислите върху ноосферата на земята. Контрол на стихиите и време­то. Акаша (действие, емоция и опит, случвали се някога във времето и пространството…) – от санскрит – „изначално вещество“, енергията на любовта, която създава всичко във Вселената… Вибрационно въз­действие върху ДНК структурите за отключване на творческите възможности…

ДЕН 2.

1. Що е Его? Егото представлява ментално защитно поле, върху която „наслагваме“ своите филтри(мироглед, базиран на опитност). Влияние на филтрите върху собствения ни потенциал и знание… Принципи на овладяване на филтрите.

2. Сънищата – „царският път“ към себе си…

Сънища и тълкуване. Речник на собствените символи. Етимологията – ключ към индивидуалните пос­лания. Принцип на приложението. Ефективност от информацията…

3. Възможностите на Епифизата…

Практически упражнения за развитие на реалните възможности, които ни дава активирането на епи­физата. Как да ги използваме. Възможности и приложения. Телемпатия и лечение – да творим света и себе си с ЛЮБОВ… Левитация и протонно излъчване. Телекинеза.

. Регресионна терапия (футуро-ретроспективна методика – ФРМ) и паралелни реалности:

Индивидуална работа (всеки го може). Премахване на страхове и причините за тяхното съществу­ване. Виждане в миналото или бъдещето. ФРМ като лечебна терапия. Ползи и следствия. Защо е въз­можен „погледа в бъдещето“… Паралелни светове и реалности. Принципи за пътуване във вре­мето. Един-Е-Ние в Когитал­ността. Медитация.
ЛЕКТОРИ:
ivomir– 51 г. – завършил физика (квантова електроника и лазерна техника) – СУ “Климент Охридски”. Писател, когиталист, обединител.
Eми Стойчева – 26 г. – завършила психология – СУ “Климент Охридски”. Редактор, когиталист, подредител.

Пропуск можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.