Български фестивал Meadows In The Mountains Festival 2017 в класация за най-добрите трансцедентни фестивала в света


meadows2

Meadows In The Mountains Festival 2017

buyticketbutton Билети за БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ  : https://www.ticketlogic.bg/meadows-in-the-mountains-festiva/28720?affiliate=umCOq2

Българският фестивал Meadows in the Mountains бе класиран на второ място в класация за седемте най-добри транцендентни фестивала в света на “Индипендънт”.

Класацията събира най-добрите събития в света, които предлагат не само добра музика и занимания, но цялостно преживяване, свързано с дълбокото усещане за единство между участниците, мистична и интересна музика, както и нетипична тематика.

Фестивалите “отхвърлят изолацията на съвременното общество и се грижат за единството”, се пише в анотацията на класацията.

Целта на събитията е проста – да дадат нужното пространство на участниците да бъдат себе си и да се слеят с природата.

Meadows in the Mountains се провежда всяко лято в Родопите, като предлага интересни шарени сцени, на които алтернативни артисти представят музиката си. Съща така се продават ръчно изработени изделия и се организират различни дейности.

 

 

Meadows in the Mountains 2015 from Gallivant Film on Vimeo.

 

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.